Kleurproducten voor kinderen

Van oudsher is Dutchbook een uitgeverij die doe-boeken maakt voor kinderen. Veelal educatieve boeken met puzzels en raadsels. Wij hebben ons altijd gericht op de betere uitgaven. Dus juist niet de goedkope Disney uitgaven waar kinderen niet in kunnen kleuren omdat het papier verkleurt en bruin is. Kwaliteit ipv van kwantiteit. Door boeken in enorme oplagen te produceren zien wij dat dit goed mogelijk is en dat kinderen en ouders dit waarderen door onze boeken telkens weer aan te schaffen.

Mandala voor kinderen

De mandala blokjes voor kinderen worden gemaakt door een Nederlandse illustratrice met kleine kinderen! Tevens heeft zij een opleiding in de pedagogie waardoor deze blokjes aansluiten bij de kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 10. Herkenbare en eenvoudige mandala structuren zorgen voor een boekje dat aansluit bij de doelgroep.

Color-In

Color-in is het nieuwe merk van Dutchbook dat zal worden gedistribueerd in Nederland, Belgi√ę en Frankrijk. Het is een serie papier producten¬†die thematisch worden uitgegeven en verkrijgbaar zijn in de boekhandel en speelgoedwinkel. Door het speciale papier dat wij gebruiken zijn alle producten van deze lijn licht waterbestendig en te bewerken met kleurpotloden en viltstiften.

 

We are Off now.